Geef je op voor het DifferentiatieDiner 2018

Op woensdagavond 13 juni organiseren we net als voorgaande jaren weer het DifferentiatieDiner tijdens de Onderwijs Research Dagen (ORD). Dit jaar is de ORD in Nijmegen, en hebben we voor het diner een leuke locatie gevonden aan de rand van de binnenstad: Credible. Om 20u kunnen we hier aanschuiven voor een gezellige avond. Jullie zijn hier uiteraard ook van harte voor uitgenodigd.

Wanneer: Woensdagavond 13 juni 20.00u (zodat we ook nog even naar de receptie kunnen)
Waar: Credible, Hertogstraat 1 te Nijmegen.
Hoe kom je daar: Vanaf de receptie met het OV (we nemen rond 1930u de bus naar de stad, met iedereen die met ons mee wil) of met eigen vervoer
Voor wie: Iedereen die geïnteresseerd is in differentiëren en het leuk vindt om ervaringen te delen (stuur deze uitnodiging dus gerust door). Ook als je niet naar de ORD gaat ben je van harte welkom.
Kosten: Voor 30 euro krijg je een hoofdgerecht, 2 drankjes (bier/wijn/fris), en een kopje koffie of thee. Voor 35 euro krijg je er ook nog een toetje bij. Graag contant meenemen.

Kom je ook? Meld je dan HIER aan voor 10 juni.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Trynke (t.keuning@utwente.nl – 053 489 3597) of Marieke (marieke.vangeel@utwente.nl – 053 489 5564).