Aanmelden voor MATCH-training

De Universiteit Twente en Universiteit Maastricht hebben, op basis van wetenschappelijk onderzoek, een training ontwikkeld waarmee basisschoolteams zich kunnen ontwikkelen op het gebied van differentiëren bij rekenen. Deze gratis training is een combinatie van gezamenlijke bijeenkomsten, individuele coaching en reflectiesessies. Jullie kijken mee met experts, vergelijken dit met je eigen denken en handelen, en ontwikkelen je als team.

De training duurt ongeveer een half schooljaar en start in maart 2019. Er is nog plaats voor twee scholen, waarbij scholen die met ‘papieren werkboekjes’ werken voorrang krijgen. Meer informatie over de training vind je hier.

Interesse? Neem contact op met Trynke Keuning: t.keuning@utwente.nl

Kun je niet wachten tot 2019? In mei 2018 start een pilot voor individuele leerkrachten. Er is nog beperkt plaats, opgeven kan via onze website: klik hier.